Merhaba Graffain Community Ekibi,
Böylesine özenli tasarlanmış, sade ve güçlü bir platformu biz kullanıcılarla buluşturduğunuz için yürekten teşekkür ederim. Teknik mimarisi açısından gerçekten etkileyici bir yapı kurmuşsunuz. Kullanıcı dostu olması pek çok şeyi kolaylaştırıyor, yönlendirmeler yerinde ve paylaşılan destek materyalleri oldukça faydalı.
Eğer ilerleyen süreçte içerik analizi (özellikle tematik) araçları da platforma entegre edilirse, gerçekten çok daha kapsamlı bir araç haline gelebileceğini düşünüyorum. Kendi çalışmalarımdan da biliyorum ki, bu özellik pek çok araştırmacı için kritik bir ihtiyaç. Açıkçası platformda böyle bir modül olsaydı, kesinlikle en çok kullandığım bölüm olurdu. Buna ek olarak pek çok kullanıcı zamandan da tasarruf etmek adına videolardan kullanımı öğrenmeyi tercih edecektir. Bu nedenle eğitim videoları da siteye eklenebilir diye düşünüyorum.
Bu güzel emek için tekrar teşekkür ederim. Sürecinizi keyifle takip ediyor, gelişmeleri heyecanla bekliyorum. Emeği geçen herkesi tebrik ederim.
Sevgilerimle,